Політика конфіденційності Інтернет-магазину «Супермаркет Насіння»

Шановний клієнт, користуючись послугами нашого Інтернет-магазину, Ви довіряєте нам свої персональні дані. Користування послугами нашого сайту має на увазі Вашу згоду з умовами нашої Політики конфіденційності. Ми поважаємо Ваші персональні дані і ручаємося за забезпечення їх безпеки. Нижче Ви можете ознайомитися з нашою Політикою конфіденційності, щоб розуміти, які дані ми збираємо, в яких цілях і як ми їх використовуємо.

 

Збір і використання інформації

Ви можете переглядати наш Інтернет-магазин, не повідомляючи жодних даних про себе. Однак, персональні дані надаються Користувачем при реєстрації на сайті Інтернет-магазину «Супермаркет Насіння» для можливості отримання доступу до таких послуг як покупка, участь в e-mail розсилці. Персональними є дані, які можна використовувати для встановлення особи людини або для зв'язку з нею, включаючи, але не обмежуючись такими даними, як прізвище, ім'я, по батькові, місце проживання, або будь-яка інша фізична адреса або адреса електронної пошти. На додаток до Вашої контактної інформації, ми можемо зберігати інформацію про Ваші покупки, адресу доставки, стать, дату народження, номер мобільного телефону або іншу контактну інформацію.

Ми можемо використовувати Ваші персональні дані та інформацію, яку ми отримуємо від Вас для:

  • забезпечення процесу Ваших покупок та забезпечення запитуваних Вами послуг;
  • підтвердження і відстеження Вашого замовлення;
  • відповіді на Ваші питання і запити;
  • відстеження наших помилок, упущень і неточностей;
  • попередження і виявлення шахрайства або зловживання;
  • поліпшення нашого сайту, послуг, продуктів, маркетингових та рекламних заходів, рівня сервісу;
  • визначення Ваших переваг;
  • оцінки геолокації наших клієнтів, їх смакових переваг, а також інтересів в цілому;
  • для зворотного зв'язку з Вами (по електронній пошті, по пошті, або по телефону) щодо продуктів і послуг, які, як ми вважаємо, можуть представляти інтерес для Вас.

З метою забезпечення інформаційної безпеки нашим Інтернет-магазином вжито такі заходи для захисту персональних даних: обов'язкове використання брандмауерів, антивірусних систем; резервне копіювання даних; використання стандартних галузевих заходів безпеки. Також, сайт має сертифікат - протокол https - всі дані при роботі з сайтом відправляються в зашифрованому вигляді, і не потраплять третім особам.

Персональна інформація зберігається на сервері інтернет-магазину до моменту припинення його діяльності. Знищення персональних даних або їх частини з матеріальних носіїв проводиться повністю без можливості їх подальшої обробки та використання. Всі інші персональні дані на матеріальних носіях при цьому піддаються подальшій обробці.

 

Склад інформації про Користувача

 «Супермаркет Насіння» може збирати персональні дані, які добровільно вказуються Користувачем при:

  • Замовленні товарів;
  • участі в e-mail розсилках та акціях;
  • заповнення наших анкет і опитувальників;
  • реєстрації Користувача на нашому сайті;
  • спілкування з нами за допомогою електронної пошти або по мобільному телефону.

Сайт semena.cc в тому числі збирає, обробляє і зберігає такі дані:

  • Ваше ПІБ;
  • Поштова та електронна адреса;
  • Номер мобільного телефону;
  • Історію покупок;
  • Розмови з онлайн-консультантом;
  • Ваші скарги щодо наших товарів або обслуговування;
  • Ваші звернення будь-яким іншим способом до нас;
  • Записи телефонних розмов з консультантами-продавцями і відділом претензій.

Надання персональних даних про ім'я Користувача, номер телефону, адресу електронної пошти та пароль є обов'язковою умовою для реєстрації на сайті та отриманняподальших послуг.

Вся інша інформація є необов'язковою і надається за бажанням.

 

Обробка персональних даних

Персональні дані користувачів обробляються з метою оформлення замовлень, продажу та доставки товарів, отримання смс про статуси замовлення, для здійснення інших дій для забезпечення безпеки при наданні послуг і попередження випадків шахрайства, забезпечення зворотного зв'язку з метою надання додаткової інформації про Інтернет-магазин «Супермаркет Насіння», аналізу ступеня задоволеності користувачів діяльністю «Супермаркету Насіння», вивчення ринку і проведення інших маркетингових досліджень.

Коли Ви відвідуєте наш сайт, semena.cc, Ваша IP адреса зберігається, щоб, крім іншого, діагностувати проблеми сервера, керувати сайтом і налаштовувати роботу сайту. Аналізувати тенденції, структуру трафіку, збирати інформацію для аналогічного використання, а також відстежувати дату і тривалість кожної сесії на нашому сайті. Ваша IP-адреса також може бути використана в поєднанні з Вашими персональними даними для обслуговування, поліпшення якості продукції і рекламних акцій, розуміння Ваших переваг, моделей використання сайту і інтересів, а також для запобігання шахрайства та зловживання.

З метою вдосконалення послуг, що надаються, в тому числі виключення необхідності повторного введення пароля і додавання обраних товарів в кошик в разі, якщо Користувач не завершив покупку в ході одного сеансу, інтернет-магазин «Супермаркет Насіння» має право використовувати файли Cookies. «Cookies» являють собою невеликі фрагменти інформації, які зберігаються у вашому браузері на жорсткому диску Вашого комп'ютера, щоб збирати інформацію про Вашу діяльність на нашому сайті. А також файли Cookies використовуються з метою поліпшення послуг, що надаються, для аналізу трафіку на сайті і збору статистичної інформації без вказівок персональних даних. Користувач має можливість відключити Cookies, але в такому випадку частина сервісів стають недоступними.

Приклади інформації, яку ми збираємо через ці пристрої збору, включає в себе:

  • відвідуваність сайту;
  • нещодавно переглянуті сторінки;
  • унікальність відвідувачів;
  • час, проведений на нашому сайті, на деяких окремих сторінках і т.д.

 

Передача персональних даних

Передача персональних даних третім особам здійснюється виключно за наявності законних вимог з боку державних органів; для захисту інтересів Інтернет-магазину «Супермаркет Насіння» в ході судових розглядів; в разі продажу, покупки, злиття чи іншої реорганізації Інтернет-магазину «Супермаркет Насіння».

 

Права користувачів

Користувач має право дізнатися, які персональні дані містяться на матеріальних носіях Інтернет-магазину «Супермаркет Насіння» і виправити, доповнити, видалити неточні, некоректні або неактуальні дані або припинити обробку даних для цілей маркетингових досліджень і статистичного аналізу.

Якщо Користувач має будь-які інші законні підстави для цього, він може в належному порядку звернутися в «Супермаркет Насіння» за нижчеподаною e-mail адресою. У разі, якщо користувач хоче безповоротно видалити свої персональні дані або припинити їх обробку, подальше користування сервісами сайту інтернет-магазину «Супермаркет Насіння» стане неможливим. Свої персональні дані користувач може редагувати в створюваному при реєстрації профілі.

Користувач, як суб'єкт персональних даних, має права, передбачені Законом України «Про захист персональних даних», а саме:

1) знати про джерела збору, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) володаря чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;

2) отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані;

3) на доступ до своїх персональних даних;

4) отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, обробляються чи зберігаються його персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;

5) пред'являти вмотивовану вимогу власнику персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;

6) пред'являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким власником і розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;

7) на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв'язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;

8) звертатися зі скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноваженого або до суду;

9) застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;

10) вносити застереження про обмеження права на обробку своїх персональних даних при наданні згоди;

11) відкликати згоду на обробку персональних даних;

12) знати механізм автоматичної обробки персональних даних;

13) на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.

 

Зміни Політики конфіденційності

Інтернет-магазин «Супермаркет Насіння» залишає за собою право змінювати і доповнювати дану Політику конфіденційності або обмежувати доступ до сайту Інтернет-магазину в будь-який час, з повідомленням або без нього. Проте, в разі внесення в дану Політику істотних змін, «Супермаркет Насіння» зобов'язується повідомити про це на початку даного документа і на головній сторінці Інтернет-сайту semena.cc.

 

Для уточнень щодо питань Політики конфіденційності звертайтеся на електронну пошту: yurist@semena.cc


Ваше замовлення прийнято. Ми зв’яжемося з вами найближчим часом
Дякуємо за Ваше питання!
Ваше замовлення прийнято до роботи.
Дякуемо за Ваш запит на пошук!